Venti Uno

Venti Uno hadde visningen sin i teatret på Hilton Hotell. Settingen var fantastisk og lagde en fin ramme rundt showet. Åpningen var med en danser, antakeligvis på grunn av inspirasjonen bak kolleksjonen som var kvinner i bevegelse.

Kolleksjonen var også nå basert rundt tallet 21, og det var 21 kjoler i alt. Det var mye silke, sateng og feminine snitt. Fargene var stort sett vannfarger, som blå, turkis og også noe sølv. Stylingen ellers var enkel, noe som gjorde at kjolene kom i sentrum. Finalekjolen ble båret av bokseren Cecilia Brækhus.

Venti Uno hadde et veldig bra show, og selv om alle kjolene ikke nødvendigvis var like fine, var det en av de beste visningene vi har vært på denne uka.Marte og Tina

 

Én kommentar

Heihei, utrolig søt blogg. Du har en utrolig bra stil og sans for mote. Ta gjerne turen innom min om du vil.

Jeg flytter til New York om 4 uker for å studere mote og design. Designer mine egne klær og drømmer om å bli designer. Så hadde vært kult å få dine meninger på hva du syntes om det jeg har laget til nå :)

Skriv en ny kommentar

Style

Style

20, Trondheim

Bloggen skrives av Tina, freelance makeup artist og stylist, og Marte, student i London. Vi vil skrive om hårtrender, makeup og London streetstyle. For spørsmål og henvendelser ta gjerne kontakt på vår mailadresse, style1@live.no.

Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits